Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Együtt edzett a kondiban Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília (fotóval)

A kondiból jelentkeztek a csajok, a nagy trió, akik gyakran edzenek együtt, és továbbra is kifogástalan formában vannak.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be Sarka Kata hétvégéjéről, ami aktívra sikeredett. Szerencsére jó idejük volt, nem kellett a hideggel és az esővel foglalkozni, bár hamarosan megint alacsonyabb lesz a hőmérséklet, és a csapadék is visszatér. Inkább veszünk egy mély levegőt, és reméljük, hogy május közepétől már más lesz a helyzet.

Addig is, mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy amikor igazán jó idő van, mint ma, menjetek ki a levegőre. Abszolúte feltölti az embert, és teljesen más dimenzióba hoz bennünket a jó idő, nincs jobb annál, mint amikor az ember odakint sportolhat. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Sarka Kata rendszeresen sportol odakint, talán még ő maga is meglepődne, hány 100 kilométer van már mögötte, amiket futással abszolvált, például a Margit-szigeten, amit nagyon kedvel. Futott már hőségben, hidegben és esőben is, nemigazán foglalkozik azzal, milyen idő van, mert fejlődni akar.

Nyilván számára is ideálisabb, ha jó az idő, mint Miamiban, ahol már nem egyszer járt. Odakint a magasabb páratartalom okozhat kihívásokat, de láthatóan Kata ezzel is megbirkózik, és szenzációs formában van, háromgyermekes édesanyaként ez már klasszis forma, le a kalappal előtte, amit elért.

Rogán-Gaál Cecília is három gyermek édesanyja, és ugyancsak topformában várja a nyarat, akárcsak a közös barátnőjük, Niki. Róla se feledkezzünk meg, szintén szép és csinos nő, akivel együtt edzett Kata és Cecília. A róluk készült közös fotót erre a linkre kattintva érhetiek el.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.