Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,74 Ft
Euró
383,79 Ft
Font
450,52 Ft
Bitcoin
69,007 $

Képekben a csinos és nagyon trendi Sarka Kata hétvégéje

Sarka Kata egy kellemes hétvégén van túl, különleges eseményen, születésnapon járt, amiről fotók is készültek.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata hosszú évek óta elsősorban már édesanya, amire joggal lehet büszke, mert három gyermeket nevel, és még így is csúcsformában van. Sokan már gyerek nélkül is csak keresik a kifogásokat, panaszkodnak, miközben bántják azokat, akik anyukaként is jól néznek ki.

Szomorú, de ez a helyzet, nagyon sok nő irigy a másikra, pedig mindenki számára adott a lehetőség, már azzal is, hogy egészségesen táplálkozzanak. Sajnálatos módon ez olyasvalami, ami hiányzik az emberekből, és inkább másokban keresik a hibákat, még akkor is, ha az embertársuk gyakorlatilag tökéletesen néz ki. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Katát nem hallani panaszkodni, mert nem híve annak, és ez a lehető legjobb döntés. Mindig az a helyes, amikor igazán teszünk önmagunkért, aminek a végén több mint elégedettek lehetünk, ám láthatjuk, hogy mi zajlik a közösségi médiában. Kata Instagram oldalát csak ajánlani tudjuk, nagyon motiváló posztjai vannak.

Főként a sztorikban aktív, betekintést enged élete kulisszái mögé, mely által azt is megtudhattuk, mennyire keményen edz. A 2024-es évnek minden eddiginél keményebben futott neki, és láthatjuk, hogy ez mennyire kifizetődő, abszolúte topformában van, és valószínűleg az év végére még inkább élete formájába lendül.

Kata szeret a barátaival lenni, programokra járni, az elmúlt hétvégén sem ült otthon. Születésnapon vettek részt, és mint mindig, nagyon csinos, trendi volt, érdemes megnézni a szettjét. Ha kíváncsiak vagytok a fotókra, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani a felvételekért.