Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,147 $

Videón az MTK súlyos veresége a Fehérvár ellen

A Videoton hazai pályán mért súlyos vereséget az MTK-ra az NB1 legutóbbi fordulójának pénteki napján.

...svg content...Fotó: A gólszerző Pető Milán (b) és csapattársa, Schön Szabolcs Gergő, a Fehérvár játékosai a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában játszott Fehérvár FC - MTK Budapest mérkőzésen a Székesfehérvári Sóstói Stadionban 2024. május 3-án. Fehérvár FC-MTK Budapest 4-0. MTI/Vasvári Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Péntek este a Videoton és az MTK feszült egymásnak az NB1-ben, ami után ismét változott a tabella, nyomást helyezvén ezzel a Paksra, akik megint a 3. helyről várhatják a folytatást, köszönhetően a rossz sorozatuknak. Ugyan a Paks öt egymást követő vereség után ismét nyert egy héttel ezelőtt, nem lehetnek elégedettek.

A Videoton egy kisebb kisiklást követően tért vissza a győzelem útjára, és jelenleg szintén 53 pontot számol, addig a bajnok Ferencváros 68 egységgel áll az élen. A vereséget szenvedett MTK pedig csak a 6., mögöttük az egy meccsel kevesebbet játszott Diósgyőrrel (41), a ZTE-vel (39) és a KTE-vel (38). Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

A fehérváriak számára jól kezdődött a mérkőzés, miután Kádár kiállítása miatt már a 10. percben emberelőnybe kerültek. A 23. percben jött az első gól Katona révén, majd 10 perccel később már 2-0 volt az állás. Csongvai a 40. percben döntötte el a kérdést, még az első félidő vége előtt, és meglepő módon már csak egy gól esett a folytatásban, amit Pető Milán szerzett a 77. percben.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

Vitézy Dávid is belelendült a budapesti kampány hajrája előtt, ami még sokba kerülhet Karácsony Gergelynek, miközben Szentkirályi Alexandra sem kíméli Budapest főpolgármesterét.