Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

23 éves lett Lil G, látványos bicepszet villantott

Lil G már nemcsak énekes, rapper, dalszövegíró, hanem többek között testépítő is, aki előtt sikeres pályafutása állhat.

...svg content...Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL G
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nagyon fiatalon vált ismertté Lil G, aki Nemazalánnyal történelmet írt a YouTube-on. Azóta sok minden változott az életében, a duó feloszlott, de mindketten megtalálták saját maguk sikerét, szólóban is. Sok rossz érte Lilit a magánéletében, rengeteg támadást kapott, és egyesek most sem kímélik őt.

Egy ideje elindult a testépítés útján, amit nagyon szeret, mondhatni ez egy új karrier és élet számára. Végül egy negyedik hellyel nyitott, ami szép eredmény, és biztosak lehetünk abban, hogy lesz még első is. Abszolúte motiválja ez az eredmény, és ugyan többet várt, hamar rájött, hogy ez igenis szép helyezés, amire lehet építeni. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Időközben 23 éves lett, és javában készül a következő versenyére. Emiatt a torta csúszik, mivel diétán van, és még jobb formában akar lenni, és természetesen a dobogót célozza meg. Ez már nem a nyári formáról szól számára, mert életstílust váltott, és aligha fog visszavenni ebből.

„Idén csúszik a torta egy hetet mert diéta van. Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket mindenkinek!” – írta a 23 éves híresség, aki az elmúlt időszakban a testépítés irányába indult el, és úgy tűnik, ebben is nagyon sikeres lehet, de természetesen folytatja a zenélést, ami az élete, és valószínűleg az is marad.

„Milyen furcsa ilyenkor belegondolni, hogy mennyit változik az ember és az élete egy év alatt. Olyan érzésem van mintha a második életemet élném, pedig csak 23 éves lettem. Mégis teljesen más dolgok érdekelnek és mások élveznek prioritást jelenleg az életemben, mint ezelőtt. Azt hiszem, most már tényleg felnőttem.”