Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,48 Ft
Euró
383,68 Ft
Font
450,38 Ft
Bitcoin
68,847 $

Nudista esküvőket tervez egy olasz tengerparti település

A helyi hatóságok belementek, jöhetnek a naturista esküvők a tengerparti településen.

...svg content...Fotó: Unsplash/Ruth Troughton
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő

A természettel közösséget vállalni vágyók számára Szardínia már most az egyik legjobb hely Európában, most azonban egy újabb szintet lépnek a helyiek: a sziget egyik nudista strandján ugyanis ezentúl naturista esküvőket szerveznek.

Az Is Benas Beach ennek okán rövidesen a naturista esküvők célpontjává válhat, miután a helyi hatóságok úgy döntöttek, hogy a párok textil nélkül mondhatják ki a boldogító igent. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Luigi Tedeschi, a legközelebbi település, San Vero Milis polgármestere elmondta, hogy a hatóságok akkor vetették fel a szokatlan ötletet, amikor egy német pár levélben megkérdezte, hogy lehet-e a tengerparton esküvőt tartani.

Érdekesség, hogy Tedeschi eredeti ötlete volt, hogy a strand egy részét nudista stranddá nyilvánítsák, aztán rájött, hogy az esküvők megtartásában sokkal komolyabb a potenciál, az embereknek ugyanis szükségük van valami másra, hogy kiszakadjanak az olykor keserű mindennapokból:

„Azt hiszem, az emberek szabadsága szempontjából kényes pillanatot élünk az európai nacionalista mozgalmak miatt. Az emberek tiltakoznak, és a rendőrség elkapja őket, vagy megfélemlítik őket. Úgyhogy azt hiszem, tennünk kell valamit, hogy megmutassuk, hogy az emberek szabadok. A legtöbb ember szabadságot akar, nem pedig rendszert.”