Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
26,826 $

Demcsák Zsuzsa maga az elegancia

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsát a legtöbb alkalommal elegáns viseletben láthatjuk, amiben igazán kényelmesen érezheti magát.

Demcsák Zsuzsa országszerte ismert, kevés olyan embert találni, aki ne ismerné őt, vagy ne lenne ismerős a neve. A hosszú évek alatt komoly médiakarriert csinált, de nemcsak a televízióban dolgozik.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Kommunikációs és prezentációs tréningeket is tart. Köszönhetően a hatalmas tudásának és szakértelmének, sokaknak tud segítséget adni ezen a területen, és tudjuk jól, hogy a megfelelő kommunikáció aranyat érhet.

Manapság különösen, hiszen rengeteg alapvető érték veszett oda az emberekben, és ma már olyan dolgokkal is ki lehet tűnni a sorból, melyek egykor alapvetőek voltak. Sajnálatos módon a világunk ilyen szinten gyorsult fel, maga mögött hagyván nem egy fontos dolgot.

Zsuzsa szakértelme megkérdőjelezhetetlen, nemcsak műsorvezetőként, és láthatjuk, milyen otthonosan mozog a kamerák előtt, akkor is, ha például fotózzák. A TV2 sztárja nem is oly rég a válásáról is mondott pár szót, miközben arra koncentrál, hogy még inkább kiteljesedjen a munkájában.

Az elegancia szintén fontos szerepet játszik Zsuzsa életében, és tudhatjuk jól, a minőségi megjelenés erős túlzással már félsiker. Rengeteg mindent elárul az emberről a megjelenése, hosszú-hosszú sorokat lehetne írni erről, ami megint egy külön szakma.