Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Demcsák Zsuzsa rendkívül elegánsan is top

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nő nemcsak sportos viselet mellett képes megmutatni, milyen női energiákkal is rendelkezik, és Demcsák Zsuzsában nagyon is megvan ez a fajta egyedi elegancia, ami által 100%-ot hoz ki az általa visel ruhákból.

Az eleganciától nem kell félni, azt érteni és viselni kell, mely egyfajta életérzés. Rendkívül erős tartást tud adni egy nőnek, ha olyan elegáns ruhát visel, melynek tökéletes a szabása és egyedinek érzi magát benne.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

A divat végtelen, és ez számos lehetőséget ad a tervezőknek arra, hogy mindig valami újat hozzanak létre. Akárcsak a művészetben, a divat oltárán is mesterművek születnek, amik sokat képesek hozzáadni az életünkhöz.

Demcsák Zsuzsát sportos viseletben is láthattuk már, de rendre az elegáns összeállítások jutnak eszünkbe róla. Talán nem véletlenül, és tudhatjuk jól, a munkájához hasonlóan ezen a területen is szereti a részletességet.

Zsuzsa ezúttal a Margaret Fenzi tervezésében dobogtatta meg a férfiak szívét, és gondolkoztatta el a nőket egy esetleges új darab beszerzésén. Egy ruha, mely egyszerre közvetíti az eleganciát, az erőt, és azt a fajta sejtelmes nőiességet, ami olyannyira kifejező tud lenni.

A TV2 sztárja jól érzi magát a bőrében, érti és érzi is a divat ezen hullámát, mely fontos szereplője az üzleti életnek. Egy jó ruha abszolúte elmondja, milyen a viselője, ami felér egy kézfogással, és ugyancsak rengeteget árul el az emberről.