Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Demcsák Zsuzsa őszintén vallott a válásáról

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa számára sem volt könnyű ez az időszak, de a gyerekei például sokat segítettek neki ebben.

A rendkívül csinos és vonzó Demcsák Zsuzsa élete sokat változhatott az elmúlt hónapokban. Bejelentette, hogy külön utakon folytatják tovább a férjével, de sok részletet akkor még nem tudhattunk.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Zsuzsa, aki remek formának örvend, azon a véleményen van, hogy igenis ki kell beszélni a dolgokat. Valóban, mert ha mindent a szőnyeg alá söprünk, akkor annak általában nincs jó vége, és újabb fájdalmak törnek elő az emberből.

„Ilyen helyzetben az segíti át az embert, ha kommunikál és semmi sincs a szőnyeg alá söpörve” – idézte a Bors Zsuzsát a Hot! Magazinnak adott interjújából. Természetesen a gyerekek is tisztában voltak a helyzettel, akikkel ugyancsak beszélt a TV2 sztárja.

„Ha a szülő el tudja mondani a vívódásait, meg tudja mutatni, hogy ő is esendő, partnerre talál a gyerekekben. Nem szabad kizárólag azt közvetíteni, hogy márpedig én vagyok az anyuka, én mindent kibírok, átvészelek egyedül.”

Jó volt éreznie, hogy nem egyedül kell megoldania a problémákat, másrészt nem úgy zárult le ez a szakasz az életében, hogy az nem volt kibeszélve. A gyerekek igazi támaszt jelentenek számára, akik abszolúte önállóak és gondoskodóak.