Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Gáspár Laci felesége az egyik legvonzóbb híresség

Gáspár Nikinek látható módon a legkisebb mértékben sem kell aggódnia a nyári formája miatt, mert az több mint látványos.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Nikoletta
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Laci megint egy nagyon sűrű időszak előtt áll, 1 évvel azután, hogy nem láthattuk rendszeresen a képernyőn, mivel az X-Faktor szünetre ment, és a The Voice új évadában nem kapott szerepet. Curtis viszont igen, majd végül az X-Faktorban és a Megasztárban sem jutott szóhoz.

Laci viszont visszatér, és már azt is tudhatjuk, hogy ő lesz az egyetlen a régi mentorok közül, aki marad a helyén. Korábban úgy tűnt, átigazolhat a TV2-höz, amit Szabó Zsófi meg is tett, és megkapta Ördög Nóri egyik népszerű műsorát, aki az elmúlt hetekben az Ázsia Expresszt forgatta a csatornával. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

A híres énekes Majka, Valkusz Milán és a frissen bejelentett Tóth Andi mellett lesz mentor. Andi előre tisztázta, akárcsak a Sztárban Sztárban, most is szigorúbb értékelésekre számíthatnak a versenyzők, akiknek komoly kihívásban lesz részük. A leginkább Majkával várja a közös munkát Andi, akinek valószínűleg lesznek vitái, még a balhék sem kizártak

Laci kedveséről sem feledkezhetünk meg, aki csúcsformában van. Szép csendben az egyik legvonzóbb hírességé vált, és ugyan korábban is szenzációsan nézett ki, most még magasabbra növelte ezt a szintet. Az élénk színek szintén jól állnak neki, és az irigykedők bizonyítják, jó úton halad előre.

A divat egyértelműen meghatározza Niki életét, mint más igényes nőknél. Szeret csinosan öltözködni, sminkelni, és a frizurájára is nagy figyelmet fordít, ami a nők egyik legértékesebb kincse, melyre érdemes vigyázni. Ha kíváncsiak vagytok Laci feleségének aktuális szettjére, akkor csak kattintsatok erre a linkre.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.