Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

A család Lamborghinijéhez öltözött Gáspár Laci szerelme

Gáspár Laci egy nagyon szerencsés férfi, aki egy rendkívül csinos és vonzó nő mellett élheti az életét.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Nikoletta
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Laci többek között amiatt is szerencsés, mert az RTL a folytatásban is számít rá az X-Faktorban. Ez már a hetedik ilyen évada lesz a tehetségkutatóban mentorként, mondhatni kihagyhatatlan taggá vált a hosszú évek alatt, amik számára is sikeresek voltak.

Laci számára az új évad teljesen más lesz, mert Puskás Peti és ByeAlex is távozott a produkcióból. Peti is őszintén beszélt arról, hogy miért nem vállalja a folytatást, pontosan mi az oka annak, hogy már nem lesz többé mentor, ugyanakkor ő is sokat tud köszönni az X-Faktornak, többek között a feleségét, Dallos Bogit. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Az RTL már bejelentette Majka érkezését, de két hely még mindig „kiadó”, viszont úton van a következő bejelentés. Már nem kell sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, ki lesz a harmadik mentor a műsorban. Pápai Joci érkezése is borítékolható, viszont a női tag személyét nagy titokzatosság övezi.

Ha már nőkről esett szó, tegyünk említést Gáspár Laci rendkívül vonzó feleségéről, aki nem kis formába hozta magát az elmúlt időszakban. Szenzációsan néz ki, vonzóbb mint valaha, és nem véletlenül irigykednek olyan sokan az énekesre.

Niki most épp a család Lamborghinije mellől jelentkezett be, mondhatni az olasz luxusautóhoz öltözött, amivel komoly feltűnést lehet kelteni. Akárcsak a Lamborghini aerodinamikája, Gáspár Niki is tökéletesen néz ki, magabiztosan várhatja az előtte álló nyári szezont, mely mindig hoz újdonságokat.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.