Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Bejelenti az RTL a 2024-es X-Faktor harmadik mentorát

Bemutatkozik az X-Faktor harmadik mentora, de még mindig lesz egy hely, melynek kapcsán bejelentést fog tenni az RTL.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Az RTL is több műsort indít az év hátralévő részében, legutóbb például Szujó Zoltán visszatérését jelentették be. Az egykori F1-es riporter és kommentátor korábban a Sztárboxban volt látható, melynek döntőjében került megerősítésre, hogy idén is lesz Sztárbox, természetesen új versenyzőkkel, sztárokkal.

Miután Rácz Jenő felesége is elkezdett bokszolni, igencsak kézenfekvőnek tűnhet a szereplése, és biztosak vagyunk benne, hogy Dóri kaphatott felkérést. Ha igen, akkor már csak azt kell megtudni, vajon mit mondott rá. Mindenesetre jól állna neki ez a szerep, és annak ellenére, hogy csak most húzott először kesztyűt, kifejezetten ügyesen üt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az RTL további bejelentésekre készül, és immáron hivatalos, hogy Majka lesz az X-Faktor egyik új mentora. Gáspár Lacit jelentette be először a csatorna, most pedig arra készülnek, hogy a harmadik névről is lerántsák a leplet. Jó eséllyel Pápai Joci lehet a titokzatos sztár, de hogy ki a női mentor, az itt az igazi kérdés.

„Hamarosan egy újabb mentor nevét tudhatjátok meg! Ne maradjatok le róla!” – olvasható az X-Faktor hivatalos Instagram oldalán, ahol izgatottan várják a nézők, hogy kik jönnek még mentornak. Mint azt említettük, az igazi kérdés a női mentor személye, aki akár komoly meglepetés is lehet.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.