Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Rácz Jenő felesége is bokszolni kezdett, jöhet a Sztárbox? (videó)

Lehetséges, hogy ez akár egy Sztárboxban való szereplést is előrevetíthet Rácz-Gyuricza Dóri számára a következő hónapokban.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Az elmúlt napokban ismét sok szó esett a Sztárboxról, miután Molnár Áron kihívta Majkát. Mindenképpen szeretne vele megküzdeni, ugyanakkor a rapper elutasította a lehetőséget, nincs erre ideje, de helyette Sebestyén Balázs nevét bedobta.

Sokat nem kellett várnunk Balázs reakciójára sem, aki szintén nemet mondott a kihívásra, míg Majka végül egy 2038-as dátummal rukkolt elő. Miután az X-Faktor egyik új mentora lett, még inkább nem lenne ideje la felkészülésre, ráadásul ott vannak a gyerekei, a felesége, a koncertjei, és így tovább. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Nem sok elfoglaltabb embert találhatunk Majkánál, de ettől függetlenül érdekes lenne megnézni őt a ringben. Rácz Jenő viszont szerepelt a műsorban, mondhatni legendássá vált a csatárja Istenes Bencével, akivel szerencsére a nagy viták és üzengetések után kibékült, már nincs közöttük harag, viszont aligha lesz visszavágó.

Arra azonban még lehet esély, hogy Jenő felesége, Dóri megmérettesse magát a Sztárboxban, mert nagyon ügyes, van tehetsége a bokszhoz, és Jenő tavalyi szereplése csak motiválhatja ebben. Attól sem kellene tartania, hogy megsérül az arca, mert a női mezőny fejvédőben harcol, és az orrvédő használata is engedélyezett.

Jenő nagyon büszke a feleségére, aki először húzott bokszkesztyűt, de láthatóan jól mentek neki az ütések, és kicsit sem lepődnénk meg azon, ha az RTL felkérte volna a Sztárbox következő évadára, ami idén kerül megrendezésre. „Családiba égettük a kalóriákat. Büszke vagyok a feleségemre, akinek életében először volt kesztyű a kezén.”

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.