Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,83 Ft
Euró
394,73 Ft
Font
466,95 Ft
Bitcoin
60,670 $

Majka nem tudja vállalni Molnár Áron kihívását a Sztárboxban

Majka részletesen beszélt arról, miért nem tudja vállalni Molnár Áron kihívását a Sztárboxban, de Sebestyén Balázst beajánlotta maga helyett.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

A Sztárbox előző évadának egyik nagy felfedezettje Molnár Áron volt, aki félelmetes erővel csapott le az ellenfeleire. Nem volt ismeretlen számára a boksz, és mivel komolyan is vette a felkészülést, minden adott volt ahhoz, hogy a döntőig meneteljen, és bajnoknak mondhassa magát a végén.

Most, hogy Majka újra az RTL kötelékében dolgozik, Molnár Áronnak az az ötlete támadt, hogy a rapper ellen bokszoljon, és visszatérjen a ringbe a műsorban. Sokat nem váratott magára a válasz, Majka nagyon egyértelműen írta le, mi annak az oka, amiért nem tudja elvállalni a kihívást, hiszen élete egyik legsűrűbb hónapjai vannak előtte. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: hiába javasolta az MSZP, hogy ne egymással, hanem Orbán ellen harcoljunk

„Áron!! Az ég áldjon meg!!! Hat most ezt hogy??? Vasárnapra ezt mééé találtad ki? Ember !! Most jövök a templomból!!! Na de most komolyan … Drága testvérem!” – írta a bejegyzésében Majka a Facebook oldalán, aki megjegyezte, figyelemmel követte a Sztárbox eseményeit, és „imádnivaló” volt Áron pályafutása benne.

Majkának nincs ideje a Sztárboxra

„Elhiszem hogy tüzet kaptál, mert tényleg jól állt a pifff pufff, de sok akadályba ütközik, hogy mi egymásnak essünk. A legnyomósabb érv, hogy nekem 2024-re annyi munkám van, hogy esélytelen lenne felkészülnöm ellened olyan szinten, amivel megnyugtatóan sétálnék be a ringbe.” – tette egyértelművé Majka.

„Ahhoz hogy kiporoljam a feneked, minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett meg Tom Cruisenak se sikerülne a Mission Impossible 8-ban. Persze lehetnék olyan is, aki felmarkolna egy zsák pénzt, sz*rna mindenre, és az első menetben hanyatt vágja magát, de az nem én vagyok.”

Majka maga helyett beajánlotta Sebestyént Balázst, akivel köztudottan jóban vannak, és sokat ugratják egymást. „Ha mar elvállaltam valamit, megcsinálom rendesen….És ezt nem tudnám. Ha akarod, viszont rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged.”

Magyar Péter ismét megszólalt a diszkós ügy után, szinte az egész médiának nekiment

Magyar Péter a Tisza Párt megválasztásával többek között a média működését is teljesen megreformálná, amihez valószínűleg az érintett lapoknak is lenne pár szavuk.