Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Molnár Áron szerint Rácz Jenő kajak, kőkemény ellenfél volt

A Sztárbox 2023-as évada egy villámgyors kiütéssel ért véget, amit Rácz Jenő szenvedett el Molnár Áron ellen.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Kiss László

Szerkesztő

Rácz Jenő Kabát Pétert kiütötte, aki eszméletét vesztette, és úgy néz ki, műteni kell emiatt. Jenő nagyon rosszul érezte magát a történtek miatt, majd jött az Istenes Bence elleni meccs, a balhék, amik ugyancsak sokat vehettek ki belőle, és ez nyilván hatással tud lenni a teljesítményre, még akkor is, ha valaki képzett.

Emiatt nem éppen volt ideális számára a döntő Molnár Áron ellen, fejben valahogyan nem volt meg az a koncentráltság, mint azelőtt. Ez látszott is, és nem sokkal az első gongszó után kiütéses vereséget szenvedett. Sokakat meglepett a helyzet, csalódottak voltak az emberek, elsősorban amiatt, hogy csak pár másodpercig tartott a legjobban várt döntő a Sztárboxban. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Áron a gyors kiütés ellenére sem tervezett levezetni pár ütéssel, hanem sokkal inkább bulizni akart. Óriási bulira készült a barátaival és a családtagjaival, akik végig támogatták őt ebben a 8 hónapban. Természetesen az edzői stábnak is köszönetet mondott, akiknek több mint hálás, és soha nem fogja elfeledni a közös munkát.

„Én úgy jöttem ma ide, hogy győzni fogok, ez is történt. Nem számoltam semmivel! Ha pontozás, pontozás, ha kiütés, kiütés. Nem számít. Jenő egy kajak, kőkemény ellenfél.” – fogalmazott Áron a második helyezettről, annak ellenére is, hogy gyorsan kiütötte őt, ami mindig benne van a pakliban egy bokszmeccsen, pláne ilyen éles körülmények között.

„Most ezt jobban akartam.” Áron nem áll le a boksszal, de most visszatér a munkájához, ami szintén fontos számára. Máris gyakorolnak az új előadásra, viszont a boksz megmarad számára hobbinak, és ne feledjük, a győzelmével lehetőséget kapott arra, hogy egy nemzetközi celebtornán is megmutassa, mire képes, aminek a fődíja 100 ezer dollár.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.