Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Rácz Jenő: „Sokat ugyan nem konyítok a bokszhoz, viszont nagyon megszerettem!”

Rácz Jenő szívesen népszerűsíti a bokszot, ami egy igazán fontos sport számára, mint egykor a futball volt futballistaként

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

A Michel-csillagos chef nemrég még a Maldív-szigeteken nyaralt a családjával, ahol remekül érezték magukat. Különleges napokat töltöttek el az egyedi helyszínen, és közben megtudhattuk, hogy új fotósorozat készült Jenőről és Dóriról. A sorozat egy részét a Sztárbox ihlette, ami fontos állomása volt a chef életének, és részben meg is változtatta azt.

Jenő döntős volt, de egy balszerencsés ütés elvette az esélyt arra, hogy nyerjen. Rövid ideig tartott emiatt a mérkőzés, amit ha nem szüntetnek be, könnyen lehet, hogy az RTL sztárja sokkal súlyosabb sérüléseket szenved, és nem utazhat el a Maldív-szigetekre az ünnepekre. Az égiek vele voltak, így még operációra sem volt szükség. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Rácz Jenő ezúttal is szerény volt, és hangsúlyozta, ugyan sokat nem ért a bokszhoz, azt nagyon is megszerette, főleg az elmúlt hónapokban. „Mesterek és tanítványaik. Köszönjük szépen a meghívást a Veterán boxolók alapítványa által rendezett eseményre! Sokat ugyan nem konyítok a boxhoz, viszont nagyon megszerettem!”

„Közszereplőként, ha tehetem, bármikor szívesen viszem jó hírét ennek a sportágnak, nagyon sokan írtatok nekem az elmúlt időben, hogy a Sztárbox miatt elkezdtétek a boxot, mert inspiráltunk titeket, úgyhogy nekem már önmagában ezért megérte!”

Az sem titok, hogy Jenő egykor igazolt futballista volt, mielőtt átnyergelt volna a vendéglátásba. A futball iránti imádata nem változott, és már a boksz is a szeretett sportjai közé tartozik. „Ugyanis nem csak a foci létezik a Földön, mint sport, ez a sportág is megérdemli ugyanazt a figyelmet és törődést és támogatást.”

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.