Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Rácz Jenőről és feleségéről igazi sztárfotók készültek

Borzi Vivien örökítette meg Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri pillanatait, és ezúttal is nagyon látványos lett a végeredmény.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Borzi Vivien az évek alatt már számos hírességet fotózott, akik rendkívül elégedetten nézték vissza a róluk készült fotókat. Érdekes perspektívákat talál a fotózások alkalmával, és ezzel együtt gyorsan, precízen dolgozik. Többek között ebben is erős, így azok, akik nem túlzottan vannak oda azért, hogy fotózzák őket, nem kell órákon át pózolniuk.

Dóri és szerelme nemrég a Maldív-szigeteken jártak, és ha már ott voltak, minden pillanatát kiélvezték. Remekül sikerült a nyaralásuk, ám egy ideje otthon vannak, idehaza töltötték a szilvesztert. Most pedig egy olyan különleges sorozat készült róluk a fotóstúdióban, amire rendkívül büszkék lehetnek, akárcsak Vivien. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Időről időre nem könnyű ajándékot vásárolni a párunknak, és ez az évek múlásával még inkább így van, de ha elég kreatívak vagyunk, komoly meglepetést okozhatunk. „Azt hiszem, sokan vagyunk bajban csajok, amikor a párunknak ajándékot kell kitalálni, én már 4,5 év alatt kb minden vállalható klisét ellőttem.”

Dóri szeret szervezni, többek között ebben is nagyon ügyes, és egy igen különleges ajándékot intézett, amire sokáig emlékezni fognak. „Karácsony utánra szerveztem egy fotózást a férjemmel, hogy csodás emlékek maradjanak erről az időszakunkról @chefjenoracz csúcsformában van, és szerettem volna megörökíteni ezt.”

„Persze férfi és utálja ha fotózzák, de tudtam, hogy @vivienborziphotography olyan szupergyorsan és gyönyörűen dolgozik, hogy pikk-pakk megleszünk vele, Jenő pedig ha nem is aznap, de visszanézve nagyon boldog lesz, hogy elkészültek ezek a képek🙏 és igazam is lett szeretlek szerelmem.”

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.