Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Kabát Péter már megkezdte a gyógytornát a Sztárbox után

Kabát Péter nem sajnáltatja magát, nem szomorkodik, inkább azon van, hogy minél hamarabb újra teljesen egészséges legyen.

...svg content...Fotó: Instagram/Kabát Péter
Relax
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kabát Péter sokáig futballistaként élte az életét, így megvolt a saját maga ritmusa. Volt idő, amikor elképzelni sem tudott volna más életet magának, majd szép lassan érlelődni kezdett benne a visszavonulás gondolata. Ez sokszor nagyon nehéz egy futballista számára, és nemcsak amiatt, mert nem lesznek éles meccseik.

Főként ennek mentális hatásai vannak, mivel ha valamit 15-20 éven át csinálunk, majd az kvázi egyik pillanatról a másikra megszűnik, depressziót is kiválthat belőlünk. Erre tudatosan fel kell készülni, és jobb, ha a visszavonuláskor már van aktív „B” tervünk, mely ki tudja váltani azt a fajta hiányt, amit az edzések és a meccsrutin generál. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Kabátnak ezzel is meg kellett birkóznia, és nyilván az elején neki sem volt könnyű. Mindezt teljesen más elképzelni, mint megélni, amikor felkelsz, és tudod, hogy a társak már edzenek, addig neked nincs ott dolgod. Sokan emiatt inkább edzőnek állnak, ami sok szempontból meg tudja adni azt a fajta adrenalint, mint játékosként.

Péter nem lett edző, helyette a médiában csinált karriert, amit nagyon élvez. Remekül áll neki ez a szerep, és láthattuk, hogy a Survivor-ben milyen kemény volt, akár a döntős szereplést is megérdemelte volna. Tisztán, fair módon játszott, sokak számára abban a műsorban vált igazán szimpatikussá, megmutatván egy másik oldalát.

A Sztárbox viszont már nem hozott számára ilyen szép emlékeket, leszámítva az edzéseket. Rácz Jenő kiütötte, melynek hatására elájult, eltört a bordája és súlyosan megsérült a térde, amit végül operálni kellett. Szerencsére jól sikerült a műtét, és Péter már meg is kezdte a rehabilitációját, ami legalább annyira fontos, mint az operáció. „Mindennapi gyógytornával a felépülésért! Hosszú az út, de minden lépés számít!” – írta az Instagram oldalán az Újpest korábbi sztárja.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.