Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,72 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
463,05 Ft
Bitcoin
67,388 $

Rácz Jenő elárulta, hogyan üthette ki őt Molnár Áron a Sztárboxban

Rácz Jenő nagyon fair módon nyilatkozott a Molnár Áron elleni vereséget követően, ami főként a rajongók számára volt igazán fájdalmas.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Lezajlottak a döntők a Sztárbox 2023-as szezonjában, és voltak meglepetések. Többek között azt is bejelentették, hogy jövőre is lesz Sztárbox az RTL-en, így azok a sztárok, akik bokszolni akarnak, dörzsölhetik a tenyerüket, mert könnyen lehet, hogy lehetőséget kapnak, különösen a legnagyobb nevek, gyakorlatilag sorban állnak ezért.

Berki Mazsi már bajnok, legyőzte Dobos Evelint a ringben. Teljesen megérdemelten tette ezt, ügyesen, taktikusan és technikásan bokszolt, akárcsak Brasch Bence Árpa Attila ellen. Nem kegyelmezett a sztárszínésznek, kiütéssel küldte haza, mint Molnár Áron Rácz Jenőt. Jenő már az első menet elején vereséget szenvedett, nagyon rövid ideig tartott a legjobban várt mérkőzés. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Szerencsére Jenő nem vesztette el az eszméletét, a humora is megmaradt, és tagadta, hogy tovább akart volna bokszolni. Ekkor sokan felnevettek az arénában, és jó volt azt látni, hogy Jenő inkább megkönnyebbült, minthogy szomorú lett volna, valahol örült annak, hogy vége ennek az egésznek, ami fejben is fárasztó volt.

„Őszinte leszek, végtelenül elfáradtam ebben az elmúlt 7 hónapban.” Sőt, azt mondta, talán valahol ezt a pofont kívánta is, bár azt nemigazán részletezte, mire gondol ezzel, mert ismerjük a karakterét, mindenben maximálisan akar teljesíteni, de talán az Istene Bence elleni meccs túl sokat vett ki belőle, nem beszélve Kabát Péter kiütéséről.

„Mára sajnos picit elengedtem fejben. A boksznak körülbelül 80%-ban fejben dől el, és ez Áron erősebb volt fejben, gratulálok neki.” – mondta Jenő, aki alig várja, hogy visszatérjen a régi életéhez, folytassa a főzést, a munkát. A boksz egy kirándulás volt számára, nincsenek vele olyan tervei, hogy újabb és újabb meccseket vívjon meg a ringben. „Ez egy csodálatos utazás volt.”

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.