Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Dopeman Rácz Jenőnek üzent, szívesen bokszolna vele a Sztárbox után

Rácz Jenő és Dopeman a közeljövőben együtt bokszolhatnak, úgy tűnik, mindkét fél nyitott egy kis „pötyögésre” a ringben.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő nemrég még a Maldív-szigeteken nyaralt a családjával, majd nem sokkal később szilveszterkor különleges ételeket készített az éttermében. Zámbó Krisztián is ott volt a nagy eseményen, akivel remek barátok lettek az évek során. A Konyhafőnökben is szerepelt Krisztián, természetesen Jenő csapatában.

Jenő legutóbb a Sztárboxban tűnt fel, és ugyan eljutott a döntőig, hamar kiütötték egy balszerencsés pofon miatt, és mint kiderült, eltört az arccsontja. Szerencsére végül nem kellett megoperálni, és ha ott nem állítják le a mérkőzést, sokkal súlyosabb lehetett volna a helyzet, Jenő hálás azért, hogy ennyire figyeltek rá. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Már korábban elárulta, hogy vissza fog térni a ringbe, mert hiányzik neki a boksz, nem marad tőle távol. A Sztárbox után sem hagyta abba az edzéseket, bár a súlyos arcsérülése miatt kénytelen volt egy kicsit visszavenni, de 2024-et máris a teremben nyitotta az edzőjével „Elindítottuk a 2024-es évet az első közös edzéssel Jó érzés újra itt lenni‼️”

Sokan örülnek Jenő döntésének, mert valóban van tehetsége a bokszhoz, ráadásul a sport által élete formáját hozta össze. Ez ugyancsak motiváló lehet számára, nagyon boldog a bőrében, és nem arról van szó, hogy heti pár alkalommal lejárogat. Dopeman is megjelent a poszt alatt, és feltette a kérdést Jenőnek. „Edzel tovább?” – érkezett a kérdés a rappertől.

„Edzegetek, heti 3-4-et megtartok, de hobbista üzemmódban.” – jött a válasz, majd a rapper hozzátette. „Helyes. Egyszer pötyöghetünk egyet.” Jenő reakciójából ítélve nyitott a pötyögésre, ami szintén sokakat érdekelne. A Fókusz stábja már készülhet is? Valószínűleg egy remek videós anyagot lehetne összerakni Jenőék bokszolásából, és noha Dopeman sokkal idősebb a chefnél, sokat tud a bokszról.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.