Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Videón, ahogyan Molnár Áron kiüti Rácz Jenőt a Sztárbox döntőjében

Többen csalódtak, amiért csak pár másodpercig tartott a nagy döntő a Sztárboxban Rácz Jenő és Molnár Áron között, de ez is benne volt a pakliban.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Véget ért a Sztárbox 2023-as évada, aminek ideje alatt három új győztest hirdettek. Szujó Zoltán még a finálé elején jelentette be, hogy a nagy siker okán folytatják a szériát, és ezúttal nem várnak 20 évet. Olyannyira nem, hogy 2024-ben visszatér a műsor, amiben várhatóan többségében új sztárok fognak megküzdeni egymással.

Egyelőre erről sokat nem tudni, hónapok telhetnek el anélkül, hogy megismerjük, kik alkotják a mezőnyt. A három kategória is adott lehet, hiszen a nők között is sokan vannak, akik indulnának, többek között Schobert Lara, aki szintén ott volt a döntőben, és nagyon egyértelművé tette, mindenképpen szeretne lehetőséget kapni. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

A női mezőnyben Berki Mazsi nyert, ért fel a csúcsra, teljesen megérdemelten. Dobos Evelin a betegsége ellenére jól helyt tudott állni, és úgy tűnt, szorosabb lehet a mérkőzés, amit végül egyhangú pontozással vitt el Mazsi. A sportmúltja is segített ebben, de elismerte, hogy Evelin feladta neki a leckét, kemény ellenfél volt.

A nehézsúlyú döntőben Brasch Bence és Árpa Attila csapott össze egymással. Itt sem volt túl sok kérdés, már csak amiatt sem, mert Bence 7 éve bokszol, sokkal fiatalabb, és igazán ez jelentette a különbséget. Árpa nem sokáig bírta, úgy döntöttek, hogy beszüntetik a mérkőzést, így kiütéssel nyert Bence, aki büszke volt arra, hogy legyőzte a színészt.

Rácz Jenő meccse viszont villámgyorsan véget ért, és azok, akik lemaradtak az első másodpercekről, nem láthatták élőben a kiütést. Molnár Áron hamar eldöntötte a döntőt, és Jenő pillanatok alatt belenézett egy olyan pofonba, amiből nemigen volt visszaút, nem sokkal később ezt a mérkőzést is beszüntették, mielőtt hasonló történhetett volna, mint Kabát Péterrel.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.