Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Cooky szerint kriminális, amit a zsűri művelt Hunyadi Donatellával

Kriminális dolognak nevezte, amit a zsűri csintál Hunyadi Donatellával a Dancing with the Stars legutóbbi élő adásában.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Már mindenki hallhatott a nagy hírről, miszerint Hunyadi Donatella kiesett a Dancign with the Starsból. Nehéz estén van túl, ugyanakkor annak örül, hogy helyette Radics Gigi mehetett tovább az elődöntőbe.

Gigi valami egészen elképesztő volt szombaton, mindenkit lenyűgözött és zavarba hozott. A magas pontszámok és az első hely ellenére is veszélyzónás volt, így úgy tűnik, továbbra is kevesebben támogatják, szavaznak rá a kelleténél. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Kiszel Tünde lánya betegen vállalta a hetet, és az első produkciója alig ért pár pontot. Minden az arcára volt írva emiatt, és örült, hogy Gelencsér Timinek csak a második tánca után kellett interjút adnia.

Cooky, aki Timi vendége volt az online műsorban, nem értette a zsűrit. Szerinte ez már kriminális volt, és úgy döntött, pontozni fogja Ördög Nóriék munkáját, mert nem akart hinni a szemeinek a pontok láttán.

Szerinte a zsűri megfeledkezik arról, hogy a fiatal lány nem profi táncos, és mivel már eljutott a hatodik élő adásig, nem adhatnak ilyen alacsony pontszámokat. „Hol van az emberség a zsűritől?” – tette fel a kérdést Cooky.