Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Videón az Arsenal kapusának hihetetlen potyagólja

Az Arsenal kapusa nem volt a helyzet magaslatán, és élet egyik legnagyobb potyagólját hozta össze, hihetetlen jelene volt.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az angol bajnokságban is gyorsan zajlottak az események az elmúlt napokban. A Manchester United nem tudta kihasználni a Tottenham és az Aston Villa megtorpanását, ráadásul egy kiesőjelölt ellen játszottak döntetlent az Old Traffordon.

Még mindig Ten Hag az edző, de talán már nem sokáig, Tuchellel is tárgyal a vezetőség, aki többek között Bajnokok Ligáját is nyert. A Liverpool sem lehet boldog, mert a West Ham United ellen csak egy döntetlenre futotta, ráadásul Szoboszlai Dominik valamiért alig pár percet kapott, és nem először került a kispadra. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Nagy kérdés, hogy a Liverpool új edzője milyen formában számít rá, mennyit tud kihozni belőle. Hamarosan erre is fény derül, közvetlen az Európa-bajnokság után, ami Szoboszlai számára is rendkívül fontos lesz a magyar válogatott miatt.

A Manchester City viszont hozta a 3 pontot, és ezzel megint jó helyzetbe hozzák magukat, addig az Arsenal kis híján 3-0-ről vesztett majdnem pontokat a Tottenham otthonában. Gyorsan, már az első félidőben három góllal köszönt be Arteta csapata, aki akkor azt gondolhatta, ebből igen nagy kiütés lehet.

Végül nem így lett, és az Arsenal kapusa összehozott egy hatalmas potyagólt, amire nem lehet büszke. Időről időre benne van a játékában a hiba, viszont ilyen szintű fiaskóra senki nem számított tőle, ám ez most nem került sokba. Az Arsenal kapusának potyagólját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.