Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Videón Lisztes Krisztián győztes gólja és Hajdú B. István visszatérése az MTK-Ferencváros meccsről

Lisztes Krisztián fia remekül játszott, és győztes gólt szerzett az első félidő hajrájában az MTK ellen az NB1-ben.

...svg content...Fotó: A Ferencváros (k) játékosainak gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott MTK Budapest - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Hidegkuti Nándor Stadionban 2024. április 28-án. MTI/Hegedüs Róber
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az Újpest nem nyugodhat meg, a legutóbbi vereség miatt mindössze 6 pontra került attól, hogy kiesőzónában találja magát. Egy NB2-es szereplés igencsak átírhatja a klub terveit, és Mészöly Géza egyelőre nem tudta megállítani a zuhanást. Megint nagyon aggasztó a helyzet, hiába a korábbi jobb forma, ami már a múlté.

A Paks viszont megtalált a fényt az alagút végén, öt egymást követő vereség után nyertek, addig a Diósgyőr nem bírt a Kecskeméttel, és ez két pontjába került. A Puskás Akadémia sem lehetett boldog, miután a ZTE győzelmet aratott felettük, noha kihasználhatták volna a Videoton váratlan botlását is. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

A Ferencváros ezúttal maradt Budapesten, az MTK-hoz látogattak, ahol összesen három gól született. A vezetést Kenan Kodro szerezte meg a 27. percben, amire a Liverpool korábbi játékosa, Németh Krisztián válaszolt. Még az első félidő végén Lisztes Krisztián is villant, mely végül a győztes találatot jelentette. Ez volt az a mérkőzés, amin Hajdú B. István, a legendás kommentátor visszatért.

A Ferencváros hosszú hetek óta veretlen, 68 ponttal vezeti a bajnokságot, addig a Paks a 2. helyen csak 53 egységet számol. Hamarosan ismét összecsaphatnak, mert bejutottak a Magyar Kupa döntőjébe, a helyszín a Puskás Aréna lesz, ami már önmagában különleges.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.