Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Ezzel a góllal állította meg a ZTE a Puskás Akadémiát (videó)

A ZTE végül, ha csak 1-0-ra is, de legyőzte a Puskás Akadémiát, akik ezelőtt igen jó formát mutattak az NB1-ben.

...svg content...Fotó: A zalaegerszegi Eduvie Ikoba (k), valamint a diósgyőri Szatmári Csaba (b) és Gera Dániel (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott ZTE FC-Diósgyőri VTK mérkőzésen a ZTE Arénában Zalaegerszegen 2023. augusztus 18-án. MTI/Katona Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Noha a legfontosabb kérdés eldőlt a Ferencváros bajnoki címével, továbbra is izgalmas a bajnokság. Sőt, a Magyar Kupában a Paks és a Ferencváros feszül egymásnak a döntőben, miután a Fradi drámai módon kiharcolta a döntős szereplést a Nyíregyháza ellen két kései góllal, elkerülvén a vereséget és a hosszabbítást is.

Péntek este egyetlen mérkőzést rendeztek az NB1-ben, aminek a ZTE volt a házigazdája. A Puskás Akadémiát fogadták, akik remek formában voltak, a negyedik egymást követő győzelmükre készültek, miután egy héttel ezelőtt a Paksot is legyőzték, akik végül 5-0-s vereséget szenvedtek, mellyel sorozatban ötödszörre kaptak ki. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

A ZTE ugyan csak egy gólt lőtt, az 3 pontot ért, amit az összefoglaló videóban is láthatunk. A 8. helyen állnak jelenleg 39 ponttal a 40 pontos Diósgyőr és a 42 pontot gyűjtött DVSC mögött, akik az Újpest ellen fognak játszani. Sőt, a 43 pontos MTK sincs messze a ZTE-től, viszont ezek a csapatok csak most fognak pályára lépni a 30. fordulóban.

A PAFC a vereségével távolabb került a dobogótól, és az MTK beérheti őket pontszámban. Ha azonban a Paks ismét vereséget szenved, marad kettejük között a 4 pontos differencia, és esélyük maradhat a dobogóra.