Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Videón a Ferencváros fordítása a Nyíregyháza ellen a Magyar Kupa elődöntőjében

A Ferencváros drámai módon nyerte meg a Magyar Kupa elődöntőjét, de a Nyíregyháza is megérdemelte volna, hogy ott legyen a döntőben.

...svg content...Fotó: A Ferencváros játékosainak gólöröme a labdarúgó MOL Magyar Kupa elődöntőjében játszott Nyíregyháza Spartacus FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Balmazújvárosi Városi Stadionban 2024. április 24-én. A Ferencváros 2-1-re győzött. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Paks kvalifikálta először magát a Magyar Kupa döntőjébe, amit a Ferencvárossal fog megvívni. Közel járt ahhoz a Nyíregyháza, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetéssel rukkoljon elő, és a csapat vezetőedzője nem véletlenül nyilatkozott úgy a mérkőzés előtt, hogy erre készülnek.

Sztankovics, a Ferencváros edzője pedig jól ráérzett arra, hogy ez egy nehéz mérkőzés lehet számukra. Arra talán azonban ő sem számított, hogy mindez ennyire szenvedős este lesz, melynek a végén csak drámai módon jutnak tovább az NB2-es ellenfél ellen, akik abszolúte NB1-es szinten játszottak szerda este. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

A Nyíregyháza még vezetett is, egészen a játék utolsó feléig, amikor a büntetőt is hibázott Ferencváros egyenlített. Az mintha megtörte volna a hazaiakat, majd jött egy hatalmas gól, de még akkor is volt esélye a Nyíregyházának. Az utolsó pillanatokban komoly helyzetbe kerültek, ám a hosszabbítás elmaradt, noha maximálisan megérdemelték volna a döntős szereplést.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.