Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Őrületes módon jutott be a Magyar Kupa döntőjébe a Ferencváros

A vártnál sokkal nehezebb mérkőzésben volt része a Ferencvárosnak a Nyíregyháza ellen a Magyar Kupa elődöntőjében, akik ziccert is rontottak.

...svg content...Fotó: Beke Péter, a Nyíregyháza (b) és Myenty Abena, a Ferencváros játékosa a labdarúgó MOL Magyar Kupa elődöntőjében játszott Nyíregyháza Spartacus FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Balmazújvárosi Városi Stadionban 2024. április 24-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Paks jutott be elsőként a 2024-es Magyar Kupa döntőjébe, miután fordítottak és nyertek a Kisvárda ellen. Ezzel egy öt egymást követő vereségsorozatnak vetettek véget, és lehet esélyük arra, hogy kupagyőzelemmel fejezzék be a szezont, ami komoly siker lenne, különösen egy ilyen negatív széria után.

A Ferencváros volt a másik esélyes, akik pályára léptek, miközben vizsgálatot indított velük szemben az MLSZ a legutóbbi bajnokijuk miatt. A Fradi nemcsak esélyesként, hanem bajnokként várhatta a Nyíregyháza elleni mérkőzést, akik nem éppen feltett kezekkel futottak ki a gyepre hazai pályán. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Sztankovics jól érezte, nehéz meccs várhat rájuk, hiába beszélünk egy NB2-es csapatról, akik remekül teljesítenek. A Fradi erős csapattal állt ki a Nyíregyháza ellen, ami szintén bizonyította, komolyan vették az elődöntőt, mely a vártnál nehezebbre sikeredett. Az 57. percben jött az első fordulat, amikor büntetőhöz jutott a Fradi Varga Barnabás által.

Két kései gól döntött a Fradi javára

A Nyíregyháza nagyon reklamált, de nem tudták meggyőzni a játékvezetőt. Két perccel később a heves vitát követően Varga állt oda a büntetőhöz, amit ugyan nem rúgott rosszul, a hazaiak kapusa parádésan hárított, meccsben tartva ezzel a csapatát.

A 68. percben jött a dráma, amikor Kovácsréti kihasználta a Ferencváros védelmi megingását, majd a kapuba lőtt. Ezzel máris a Nyíregyháza állt továbbjutásra, és már nem volt sok hátra az elődöntőből. A Fradi igyekezett reagálni erre, de nemigazán találták a megoldást, addig a Nyíregyháza veszélyes maradt.

Amikor a hazaiak már részben ünnepelni kezdtek, Cissé a 85. percben a 16-oson belül egy testcsel végén egyenlített. A következő fordulat is a Fradi neve mellé került, amikor a csereként beállt Szevikjan óriási gólt lőtt, és ezzel minden eldőlt, ott vannak a döntőben. A Nyíregyháznak az utolsó pillanatokban is volt egy nagy helyzete, ám a kapus a helyén volt.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.