Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Ezekkel a gólokkal jutott be a Magyar Kupa döntőjébe a Paks (videó)

Nem kizárt, hogy a Paks és a Ferencváros ismét összecsap egymással, ezúttal a Magyar Kupa döntőjében.

...svg content...Fotó: Bohdan Melnik, a Kisvárda (b) és Silye Erik, a Paks (j) játékosa a labdarúgó MOL Magyar Kupa elődöntőjében játszott Paksi FC - Kisvárda Master Good mérkőzésen a Paksi FC Stadionban 2024. április 23-án. A Paks 2-1-re győzött. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Ferencváros az elmúlt hétvégén ünnepelte a 35. bajnoki címét, így meglehetősen jó hangulatban hangolhatnak a Nyíregyháza elleni elődöntőre. A Paks a Kisvárda ellen játszott, de minden benne volt a pakliban azután, hogy Bognár György csapta öt egymást követő vereségnél jár az NB1-ben.

Ugyan a Kisvárda a 21. percben megszerezte a vezetést, a Paks arra kétszer válaszolt. Izgalmasan alakult a végjáték, mert a Várda centikre volt attól, hogy kiegyenlítsen, mellyel kiharcolhatta volna a hosszabbítást. A Ferencváros pedig szerda este biztosíthatja be a döntős részvételét a Nyíregyháza ellen, ami nem tűnik túl nagy feladatnak. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

„Az elmúlt időszak nagyon rosszul érintett minket, így nagyon reméljük, ezzel kijöttünk belőle. Nagyon szerettünk volna bejutni újra a kupadöntőbe, és úgy érzem, a mai mérkőzés után meg is érdemeltük a finálét. Egységesen küzdöttünk, ami pedig a gólomat illeti, kiváló labdát kaptam Barnitól, és utána már nem volt nehéz dolgom, koncentrálnom kellett.” – nyilatkozta a mérkőzés u tán Hahn a Pakstól.

„Jól esett, hogy ismét eredményes tudtam lenni. A csapat előző kupadöntőjét csak a tévéből tudtam nézni, hisz’ nem itthon játszottam, de nagyon szurkoltam a csapatnak. Sajnos két éve vesztettünk, de bízunk benne, idén máshogy lesz. Csak magunkra koncentrálunk, így nem foglalkozunk a másik ággal, bárki lesz az ellenfél, becsületesen, a tudásunk legjavával felkészülünk majd.” – idézte a paksifc.hu.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.