Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

Ezekkel a gólokkal lett második a Paks a Ferencváros mögött (videó)

A Kisvárdát fogadta a Paks, és ugyan a csapat az elmúlt időszakban igen rossz formát mutatott, győzelemmel és ezüstéremmel zárta az NB1-es szezont.

További Hírek

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics többek között arra is magyarázatot adott, miért cserélte le olyan hamar Lisztes Krisztánt a Magyar Kupa döntőjében.

Sztankovics első nagy kudarcát élte át a Ferencvárossal a Magyar Kupa döntőjében, melynek végén, ha drámai módon is, de a Paks nyert.

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

Élőben követhetjük figyelemmel a Ferencváros és a Paks összecsapását a Puskás Arénából, ami a Magyar Kupa döntőjének ad otthont.

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.

Bognár György egy igen nehéz időszakon van túl a Pakssal, több egymást követő vereséget szenvedtek, miközben elvesztették a bajnokságot.

Gálázni nem gálázott a Paks, de begyűjtötték a 3 pontot, ami a legfontosabb volt ebben a helyzetben a Mezőkövesd ellen.

Nem lehet azt mondani, hogy gálázott volna a Paks a Mezőkövesd ellen, mert távolról sem, de megvan a 3 pont, amire egy ideje nem volt példa.

Nem kizárt, hogy a Paks és a Ferencváros ismét összecsap egymással, ezúttal a Magyar Kupa döntőjében.

Hiába vezetett a Kisvárda a Paks ellen a Magyar Kupa elődöntőjében, végül Bognár György csapata jutott be a döntőbe.