Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Már csak 6 pontra van az Újpest az NB1-es kiesőhelytől

Az Újpest nem nyugodhat meg, köszönhetően a rendkívül rossz sorozatának, és annak, hogy a Kisvárda egy ideig nem talált legyőzőre.

...svg content...Fotó: Mészöly Géza, az Újpest FC vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyõri VTK - Újpest FC mérkõzésen a diósgyõri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Paks megszakította a rossz sorozatát, öt egymást követő vereség után nyertek. Ezzel pedig visszatértek a 2. helyre, sőt, miután óriási meglepetésre kikapott a Videoton a Kisvárdától, 3 ponttal növelték az előnyüket.

Ebből a fordulóból a lehető legjobban jöttek ki a Bognár György vezette paksiak, mert a PAFC úgy kapitulált legutóbb, hogy sorozatban három győzelme volt. A DVSC sem járt rosszul ezzel, akik az Újpestet győzték le, és van miért aggódniuk a főborisaiknak, mert ugyanabban a rossz szériába kerültek, mint amiben heteken át a Paks volt. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Jól jelzi mindezt, hogy Mészöly Géza csapata immáron mindössze 6 pontra van attól, hogy kiesőhelyére kerüljön, és a Kisvárda jó formában van. A Videoton legyőzésével ez a negyedik olyan meccsük volt sorozatban, hogy nyertek vagy döntetlent játszottak, tehát veretlenek maradtak.

Így még az is megeshet, hogy az Újpest kizuhanhat az NB1-ből, noha nemrég az egyik legjobb forma volt az övék a Ferencvárossal. Az Újpest legközelebb hazai pályán játszik a Diósgyőr ellen, szombaton 19 óra 15 perctől, ami sok mindenről dönthet, míg a Kisvárdának a Puskás Akadémia otthonában kellene nyernie.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.