Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,50 Ft
Euró
394,46 Ft
Font
467,04 Ft
Bitcoin
68,801 $

Videón az Újpest újabb drámai veresége, most a Debrecen ellen

Az Újpest nemrég még az egyik legjobb formában játszó NB1-es csapat volt, jelenleg pedig az egyik legrosszabb.

...svg content...Fotó: Dzsudzsák Balázs, a debreceni csapat játékosának gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. március 17-én. MTI/Derencsényi István
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az NB1-ben is zajlanak az események, a Paks például, ha nehezen is, de meg tudta szakítani a nyeretlenségi sorozatát. Öt egymást követő vereség után győztek újra, nem sokkal azt követően, hogy bejutottak a Magyar Kupa döntőjébe, ahol a Ferencváros lesz az ellenfelük.

A Debrecen szintén pályára lépett szombaton, akik az Újpesttel játszottak rangadót. Nem a legjobb hangulatban várta a találkozót az újpesti csapat miután sorozatban háromszor kaptak ki. Mészöly Géza alakulata nemrég még az egyik legjobb formában játszó NB1-es csapta volt, most pedig az egyik legrosszabb. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Egyetlen egy gól született a mérkőzésen, amit a Debrecen gyűjtött be hazai pályán, röviddel a lefújás előtt a 88. percben. Közel 30x próbálkozott a DVSC, míg az Újpest csak kétszer, kaput eltaláló lövésük sem volt, és a labdabirtoklás szintén nagy fölényt mutatott Dzsudzsákék oldalán, akik végül begyűjtötték a 3 pontot.

Ezzel az egyetlen góllal a DVSC az 5. helyen áll 45 ponttal a 46 pontos Puskás Akadémia mögött, akik vereséget szenvedtek. Az MTK azonban előzhet, mert 43 ponttal várják a 30. fordulót, addig az Újpest maradt a 10., és hiába a négy egymást követő vereség, 5 pont választja el őket a 8. helytől, előttük a KTE-vel és a ZTE-vel.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.