Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Öt egymást követő vereség után nyert a Paks az NB1-ben

Nem lehet azt mondani, hogy gálázott volna a Paks a Mezőkövesd ellen, mert távolról sem, de megvan a 3 pont, amire egy ideje nem volt példa.

...svg content...Fotó: Hahn János Csaba, a Paks győztes góljának szerzője (k) a labdarúgó MOL Magyar Kupa elődöntőjében játszott Paksi FC - Kisvárda Master Good mérkőzésen a Paksi FC Stadionban 2024. április 23-án. A Paks 2-1-re győzött. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Paks jutott be elsőként a Magyar Kupa döntőjébe, majd a Ferencváros is megtette ugyanezt az NB2-es Nyíregyháza ellen. Fordulatos és drámai mérkőzést hozott a második elődöntő, és a nyíregyháziak is megérdemelték volna a döntős szereplést.

A Ferencváros elégedetten nyilatkozott, és valószínűleg a döntőben már könnyebb dolguk lehet a rossz formában játszó Paks ellen, akik a bajnokságban öt egymást követő vereségnél tartottak a Mezőkövesd elleni meccs előtt. Odahaza játszhattak az alsóház kiesőjelöltjével, és ebből a szempontból papírforma született. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

A Paks nem várt sokat, már a 14. percben megszerezte a vezetést Szabó János góljával. Ugyan Könyves Norbert a 60. percben 2–0-ra módosította az állást, két perccel később a vendégek szépítettek, visszahozván magukat a meccsbe.

Ez azonban már nem volt többre elég, és a Paks megszakította a nagy negatív szériáját, amivel ideiglenesen visszavette a második helyet a Ferencváros mögött 53 ponttal. A Videoton 50 ponttal van mögöttük, de egy meccsel kevesebbet játszottak míg a Mezőkövesd a 12. 20 ponttal.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.

Nagy rangadót rendeznek vasárnap délután az Európa-bajnokságon

Azok, akik egy igazán jó mérkőzésre vágynak, semmiképpen nem hagyják ki a Lengyelország-Hollandia mérkőzést az Európa-bajnokságon.