Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

A Ferencváros elmondta, mivel győzték le a Nyíregyházát a Magyar Kupában

A Ferencváros sem tagadja, ez egy több mint nehéz elődöntő volt számukra az NB2-es Nyíregyháza ellen a Magyar Kupában.

...svg content...Fotó: Varga Ádám, a Ferencváros kapusa véd a labdarúgó MOL Magyar Kupa elődöntőjében játszott Nyíregyháza Spartacus FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Balmazújvárosi Városi Stadionban 2024. április 24-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Paks hátradőlve várhatta a Nyíregyháza-Ferencváros elődöntőt, és látván a hazaiak játékát, talán a paksiak sem tudták eldönteni, kinek örülnének jobban a döntőben, amit a Puskás Arénában rendeznek meg. A Ferencváros hatalmas szurkolótábora miatt várhatóan hatalmas tömeg előtt játszhatnak a csapatok, ami különleges élmény lesz.

A Paks végül fordított a Kisvárda ellen, és ott van a döntőben. A Fradi ugyanezt tette, csak sokkal drámaibb módon kvalifikálta magát a fináléba két kései gól kíséretében, amik még rengeteget érhetnek, hiszen döntőt játszhatnak. Könnyen lehet, hogy az utolsó meccs messze nem lesz olyan nehéz a rossz formában lévő Paks ellen, mint ami a Nyíregyháza ellen volt. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

„Először is szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, 12. játékosként ők voltak ma a legjobb formában. Tudtuk, hogy ez egy olyan meccs lesz, ahol a végsőkig kell küzdenünk.” – nyilatkozta a mérkőzést követően Leandro de Almeida, a Ferencváros egykori játékosa, aki jelenleg pályaedzőként dolgozik a legendás klubnál.

„A Nyíregyháza nagyon szervezetten játszott, nem véletlen, hogy eljutottak az elődöntőig. Örülök, hogy ilyen tartást mutatott ma a csapat. Az utolsó pillanatig hittünk benne, hogy tudunk fordítani, de a legfontosabb, hogy bejutottunk a döntőbe. Az akarat volt a győzelem kulcsa. Voltak hibáink, technikai, taktikai szempontból is, de az akarás, a szív hozta ezt a győzelmet.” – idézte a fradi.hu.

A döntőre sem kell már sokat várnunk, amit május 15-én rendeznek meg 19 óra 30 perctől. A Paks ugyan nem az esélytelenek nyugalmával várhatja a mérkőzést, az is biztos, hogy a Ferencvárosnak jobban kell játszani, mint játszott a Nyíregyháza ellen az elődöntőben.