Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Ezekkel a gólokkal nyert a Paks öt egymást követő vereség után az NB1-ben

Gálázni nem gálázott a Paks, de begyűjtötték a 3 pontot, ami a legfontosabb volt ebben a helyzetben a Mezőkövesd ellen.

...svg content...Fotó: A Paksi FC játékosai ünnepelnek, miután 2-1-re nyertek a Kisvárda Master Good ellen a labdarúgó MOL Magyar Kupa elődöntőjében játszott Paksi FC - Kisvárda Master Good mérkőzésen a Paksi FC Stadionban 2024. április 23-án. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Paks nagyon rossz formában várt a Mezőkövesd elleni mérkőzést szombat délután, függetlenül attól, hogy kiharcolták a döntős szereplést a Magyar Kupában, ahol a Ferencvárossal feszülnek össze a Puskás Arénában. Nehéz döntő vár rájuk, viszont az NB1-ben is nyerni tudtak, tették ezt azt követően, hogy sorozatban ötször kikaptak.

A Mezőkövesd volt az ellenfél, és az utolsó helyezett ellen sem volt könnyű dolguk. Végül 2-1-re nyertek, és ugyan még mindig nem tudja azt hozni a Paks, amit korábban megszokhattunk tőlük, ez a 3 pont sokat érhet, mert nem akarnak lecsúszni a dobogóról, egyértelműen a 2. hely megtartása a céljuk. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

„Úgy érzem, végig uraltuk a mérkőzést. Több helyzetünk volt, bár párszor veszélyes kontrát vezethetett a Mezőkövesd. Már az első félidőben több góllal kellett volna vezetnünk. Szeretném kiemelni, mind a csapatnak, mind a szurkolóknak nagyon fontos három pontot szereztünk.” – nyilatkozta az első gól szerzője, Szabó János.

Szabó szerint ez a győzelem visszaadhatja a hitüket, és talán már maguk mögött is hagyták a rossz szériájukat. „Az újabb győzelem visszaadhatja a hitünk. A kupa, valamint a mai sikerünkkel, úgy gondolom, kijöttünk a rossz szériánkból. Van vissza három bajnoki, mindegyiket be kell húznunk, a kupadöntőn pedig a legjobb formánkat kell hoznunk” – idézte a paksifc.hu.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.