Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
69,455 $

Visszatért Hajdú B. István

A vártnál jóval korábban tért vissza a népszerű kommentátor, sokak nagy örömére.

...svg content...Fotó: MTI/Cseke Csilla
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Hajdú B. István közel két hónapja nem közvetített mérkőzést, miután egy műtét miatt kórházba került. Egészen eddig pedig csak annyit lehetett tudni, hogy valamikor a párizsi olimpia környékén térhet vissza, éppen ezért lepett meg mindenkit, hogy ő kommentálta az MTK Budapest-Ferencváros mérkőzést.

Az 54 éves kommentátor korábban csupán annyit árult el egészségi állapotáról, hogy egy műtét miatt két és fél hétig kórházban volt, s rehabilitációja egy hosszú folyamat része, ennél többet azonban nem szeretett volna megosztani a nyilvánossággal. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Rajongóit ugyanakkor megnyugtatta, évekkel ezelőtti infarktusának semmi köze ehhez a betegséghez, s nincs baj a szívével. Április elején jelezte, hogy legközelebb talán nyáron, a párizsi olimpiára lehet újra olyan állapotban, hogy mikrofon mögé ülhet.

Vasárnap este azonban mindenki legnagyobb meglepetésére egy ismerős hang csendült fel a 224. MTK Budapest-Ferencváros rangadón: a kommentátor visszatért. Ez pedig azt jelentheti, hogy ott lehet a júniusi németországi labdarúgó Európa-bajnokságon is, s ő kommentálhatja majd a magyar csapat mérkőzéseit.