Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

A Ferencváros edzője nagyon elégedett a fiatal játékosokkal

Lisztes Krisztián is bizonyított a góljával az MTK ellen, ami végül győztes találatot jelentet a Ferencváros számára.

...svg content...Fotó: Az MTK játékosai tapssal köszöntik a bevonuló bajnok Ferencváros játékosait a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott MTK Budapest - Ferencvárosi TC mérkőzésa előtt a Hidegkuti Nándor Stadionban 2024. április 28-án. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egy újabb őrült fordulón vagyunk túl az NB1-ben, és nagyon úgy fest, lesz miért izgulnia az Újpestnek, akik akár még ki is eshetnek az első osztályból. Alig pár pontra vannak ettől, és egyelőre Mészöly Géza sem tud mit tenni, hiába a korábbi jó forma.

A DVSC élt a lehetőséggel, és nagyon jól jött ki ebből a fordulóból, akárcsak az öt egymást követő vereség után nyert Paks. A Ferencváros pedig a MTK otthonában nyert vasárnap este Lisztes Krisztián fiának góljával, aki még mindig nagyon fiatal. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

„Ez a csapat minden összeállításban képes a győzelemre, 24-25 játékos dolgozik nap, mint nap azért, hogy jobb legyen. Élveztem ma a fiúk játékát, elképesztő elszántsággal küzdöttek, még úgy is, hogy sokan nem kaptak sok játékpercet korábban.” – nyilatkozta nagyon elégedetten a Ferencváros edzője a mérkőzést követően.

„Igazi csapatszellemet láthattunk ma. Ami a fiatalokat illeti, ők mind a klub akadémiájáról érkeznek, Tóth Alex, Dhonata, de még Lisztes is nagyon fiatal, Kehindét is ide sorolom. Számukra fontos, hogy tapasztalatot gyűjtsenek, én is csupán 16 éves voltam, amikor bemutatkoztam a Crvna zvezdában.” – folytatta Sztankovics.

Sztankovics abszolúte nyitott arra, hogy fiatal játékosoknak adjon lehetőséget, akiknél motiváltabbat aligha találna. „Ezért vannak ott velünk az edzőtáborokban az első csapattal, próbálunk minél több lehetőséget adni nekik az edzéseken is. Gratulálok a mai teljesítményükhöz, meghálálták a bizalmat.” – idézte a fradi.hu.