Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Videón az Arsenal parádéja Kerkezék ellen az angol bajnokságban

Az Arsenal még csak esélyt sem adott a Bournemouth-nak, akik továbbra is azért harcolnak, hogy ne essenek ki a Premier League-ből.

Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Arra nem sokan számítottak, hogy az eddig tökéletes mérleggel rendelkezett Manchester City a Wolves otthonában szenvedi el az első bajnoki vereségét, ráadásul azt követően, hogy kiestek a ligakupából.

Nagyon ritkán kap ki a City két egymást követő alkalommal, de ez most megtörtént, ami jó ébresztő lehet számukra. A Manchester Unitedhez pedig lassan defibrillátor kellene, annyira kiütötték saját magukat, legutóbb a Crystal Palace ellen kaptak ki. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

A Liverpool sem tud boldog lenni, mert egészen a mérkőzés végéig tartották magukat 9 emberrel. A Tottenham végül egy öngóllal győzött, majd befutott a hivatalos közlemény Díaz érvénytelenített góljáról.

Az Arsenal remekül használta ki a Manchester City és a Liverpool botlását, míg a Manchester United jelenleg nem ellenfél számukra a bajnoki tabellán elfoglalt helyeket illetően. Az „ágyúsok” jó formában vannak, addig a Kerkezzel játszó Bournemouth a kieséstől menekül.

Arteta csapata nem sok esélyt adott a hazai csapatnak, és végül 4-0-ra nyertek. Ezzel az eredménnyel jelenleg a 3. helyen állnak, és mindössze 1 ponttal számolnak kevesebbet, mint az éllovas Manchester City.

Nem mindennapi, zárás utáni akciót hirdetett az Auchan

A zárás utáni vásárlási lehetőség a törzsvásárlók számára lett meghirdetve.

Bekavarhat egy dolog azoknak, akik még idén igényelnék a CSOK-ot, vagy a Babavárót

A már megszokott módon rövidesen eljön az igazgatási szünet ideje, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban nem lehet hivatalos ügyeket intézni.