Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.

...svg content...Fotó: A Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet elkövetésének gyanúsítottját szállító jármű a bazini különleges büntetőbírósághoz érkezik 2024. május 18-án. A politikust három nappal korábban Nyitrabányán négy lövéssel életveszélyesen megsebesítette egy 71 éves lévai férfi. MTI/TASR/TASR/Martin Baumann
Európa

Kiss László

Szerkesztő

A szlovák kormányfő állapota stabil, de a második, több mint két órás műtét után is súlyosnak nevezhető – közölte Robert Kalinák védelmi miniszter és miniszterelnök-helyettes. Kalinák a besztercebányai Roosevelt kórházban tett látogatása után számolt be Fico állapotáról.

A miniszterelnök-helyettes elmondása szerint Fico eszméleténél van és rövid ideig kommunikálni is tudott vele, bár a sérülések súlyossága korlátozza a kommunikációs képességeit. A védelmi miniszter megismételte egy nappal korábbi kijelentését is, miszerint a győzelem még várat magára. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Kalinák kitért arra is, hogy a kormányfőt ellátó orvosi csapat kiváló munkát végez, és teljes mértékben bíznak a szakemberekben, majd hozzátette, hogy a következő napokban még nem tervezik Fico átszállítását egy pozsonyi kórházba.

Újságírói kérdésre válaszolva Robert Kalinák elmondta, hogy a kormány politikai irányvonala a történtek ellenére sem változik, ám a történtek fényében szükség lesz arra, hogy „rendet teremtsenek”, idézte őt az MTI.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.