Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Újabb súlyos vereséget szenvedett a Manchester United az angol bajnokságban

Döbbenetesen gyengén teljesít a Manchester United Ten Hag irányítása alatt, most a Crystal Palace-tól kaptak ki.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United igen felemás, de inkább rossz teljesítményt nyújt az idei szezonban. Ugyan ezen a héten egyszer már legyőzték az Old Traffordon a Crystal Palace-t a ligakupában, nem lehettek nyugodtak.

Felforgatott kezdővel léptek pályára, miközben két sztárvédő esett ki a sorból sérülés miatt. A klub Antony ügyében is kiadott egy hivatalos közleményt, de a brazil egyelőre nem térhet vissza a pályára. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Ugyan nem kezdte rosszul a mérkőzést a hazai csapat, a 25. percben mégis a vendégek szerezték meg a vezetést. Andersen egy szögletet követően rúgta meg élete egyik legnagyobb gólját, Onanának esélye sem volt.

Megint kikapott a Manchester United

A mérkőzés első perceiben sárga lapot kapott Casemiro fordulásból majdnem egyenlített, és miután hátrányban mentek el a 15 perces szünetre, Ten Hag megint csak foghatta a fejét, aki egyre több éles kritikát kap.

A második félidőben már jobban játszott az United a szakadó esőben, számtalan helyzetet dolgoztak ki, de a gól nem akart jönni. A Vörös Ördögök korábbi kapusa, Johnstone nagyokat hárított, és nem egyszer szerencséje is volt, akárcsak a büntetőgyanús szituációnál, ám ezúttal sem adták meg a kezezést az Unitednek.

Ten Hag ugyan megpróbált belenyúlni a játékba, megint csak a legvégén cserélt, és nem azok a játékosok álltak be, akikre számítottak volna a szurkolók. Maguire és Donny Van De Beek állt be a hajrára, miközben a játékvezető mindössze 4 percet hosszabbított, amit senki nem értett. Ezzel a vereséggel az United csak a 10. helyen áll, és 7 forduló alatt 9 pontot gyűjtöttek, mely alapján Ten Hag helye is meginoghat, nem kevés szurkoló szeretné a holland leváltását.