Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

Megint drámai módon vesztett pontokat az MTK Németh Krisztián gólja után

A szezonban már nem először vesztett drámai módon az MTK, ezúttal a Mezőkövesd otthonában Németh Krisztián gólja után.

...svg content...Fotó: Németh Krisztián, az MTK játékosa (k) ünnepli gólját a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott MTK Budapest - Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2024. április 28-án. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egy több mint felemás szezon az MTK számára, akik a 7. helyen állnak 44 ponttal a nevük mellett, közvetlen a 43 pontos Zalaegerszeg előtt. A Diósgyőr szintén 44 pontot gyűjtött eddig, de még nem játszották le a meccsüket.

Az MTK legutóbb a Mezőkövesd otthonába látogatott, és már a 4. percben eredményes volt. Németh Krisztián, a Liverpool korábbi játékos talált be, és amikor úgy tűnt, a fővárosi csapat győzelemmel távozik, minden megváltozott, mert Kállai Kevin a 91. percben kiegyenlített a már kiesett Mezőkövesdnek. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Szombaton két további mérkőzést rendeznek az NB1-ben, a Videoton és a Diósgyőr, valamint a Paks és a Kisvárda csap össze egymással 17 óra 45 perctől. Hamarosan jönnek az utolsó meccsek, miközben a Ferencvárosnál már nem Sztankovics fog ülni a kispadon, mert felbontotta a szerződését, hogy a Szpartak Moszkva edzője legyen. A Fradi nem remegett meg ettől, sokkal nagyobb nevekkel tárgyal jelenleg.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.