Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

A Liverpool és a Real egykori sztáredzője is esélyes a Ferencváros kispadjára

Esély nyílhat arra, hogy a Liverpool egykori sztáredzője, Rafael Benítez irányítsa a Ferencvárost a következő időszakban.

...svg content...Fotó: 2015. augusztus 5-én készült kép Rafa Benítezrõl, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetõedzõjérõl a Bayern München elleni Audi Kupa döntõ mérkõzésen Münchenben. 2016. január 4-én a spanyol klub bejelentette, hogy meneszti Rafa Benítezt, akit a francia Zinedine Zidane vált a kispadon. (MTI/EPA/Andreas Gebert)
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Először csak hírek szállingóztak arról, hogy Sztankovics máris távozhat a Ferencváros kispadjáról, noha sokan azzal számoltak, évekre oldja meg az edzőkérdést a klub az Inter legendájával. Végül kiderült, Sztankovics már az Újpest ellen sem lesz ott, mert szerződést bontott a Szpartak Moszkva miatt.

Bejelentették Moszkvában az érkezését, és már tudni, kik lehetnek a fő esélyesek a Ferencvárosnál. Nagyobb nevek közül válogathat a Fradi, mint Sztankovics volt, aki edzőként még mindig inkább az útja elején jár, és nincsenek mögötte olyan sikerek, mint például Rafa Benítez esetében, aki anno nagyot ment a Liverpoollal a Bajnokok Ligájában. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy a Ferencváros magas polcról akar választani edzőt, és így kerülhetett képbe Benítez is. A legnagyobb név a listán, aki korábban Bajnokok Ligáját is nyert, de a Real Madridot, az Intert, a Chelsea-t, a Napolit és a Valenciát is irányíthatta. Úgy tudni, már vele is megkezdődtek az egyeztetések a váltásról.

Phillip Cocu szintén eséyles, aki sokáig Hollandiában futballozott, majd a Barcelona sztárja lett. Edzőként is megfordult a hollandoknál, ahogyan Angliában szintén. Utolsó klubja a Vitesse volt 2023-ban, azóta nem vállalt el új munkát, így szabadon igazolható. Alessio Dionisi a következő név, aki korábban a Venezia, az Empoli és a Sassuolo menedzsere is volt, onnan nemrég távozott.

Rui Vitória szintén futballozott korábban, egészen 2003-ig 1988-tól. Egyiptom válogatottjának volt az edzője, előtte a Spartak Moszkvábál dolgozott, ahol most Sztankovics rakhatja össze új csapatát, míg 2019 és 2020 között a Ronaldót is foglalkoztató Al Nassr élén lehetett rövid ideig a benficás évei után.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.