Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,950 $

Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Már az Újpest elleni derbin sem lesz ott a kispadon Sztankovics, akit időközben bejelentettek Moszkvában.

...svg content...Fotó: A ferencvárosi csapat tagjai a labdarúgó MOL Magyar Kupa döntőjében játszott Paksi FC - Ferencvárosi TC mérkőzés eredményhirdetése után a Puskás Arénában 2024. május 15-én. A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Mint arról már mindenki tudhat, a Ferencváros elvesztette a Magyar Kupa döntőjét a Paks ellen, de Sztankovics nem emiatt távozik. Sokáig titokban tudták tartani a háttérben zajló tárgyalásokat, bár arra senki nem számított, hogy a korábbi klasszis játékos ilyen rövid ideig marad a Fradi kispadján.

Minden bizonnyal a Ferencváros vezetősége sem, de a szerződése lehetővé tette, hogy már most, az utolsó forduló előtt távozzon. Ez egyúttal azt jelenti, hogy még egy évet sem töltött el a kispadon, és kiderült, hogy az orosz ligában folytatja az edzősködést, a Szpartak Moszkva trénere lesz, és a külföldi stáb is követi őt.

„Az FTC-t nem érte váratlanul a szakember döntése. A hétvégi derbin, amely egyben a bajnoki aranyérem-átadó ünnepség is, Leandro de Almeida ül a Fradi kispadján.” – írja a közleményében a Ferencváros, tehát az Újpest ellen már nem a szerződést bontott Sztankovics ül a kispadon.

Egyelőre nem tudni, mennyivel fizethetnek többet Moszkvában Sztankovicsnak, viszont ott nehezebb dolga lesz, jelenleg az 5. helyen áll az új csapata 28 meccs után 46 ponttal, addig az éllovas Gyinamo Moszkva 53 pontos, és egy ideje veretlenek, sorra hozzák a győzelmeket.

Arról egyelőre nem esett szó, mikor jelenthetik be az új edzőt, és ki lehet a befutó az Üllői úton. Több név szerepelhet a legendás klub listáján, köztük magyar szereplőkkel, Dárdai például a lehető legjobb megoldás lenne, akivel új szintre kerülhetne a Fradi nemzetközi szinten.

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.