Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Ezzel a drámai góllal vette el a győzelmet az MTK-tól a Mezőkövesd

Az MTK játékosai fejben talán már az öltözőben ünnepelték a győzelmüket, de nagy pofon lett a vége, nem várt helyzetben egyenlített a már kiesett Mezőkövesd.

...svg content...Fotó: Komáromi György, a Puskás Akadémia (b) és Kovács Patrik, az MTK játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott MTK Budapest - Puskás Akadémia FC mérkõzésen az Új Hideguti Nándor Stadionban 2024. május 11-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Mezőkövesd abszolúte tét és nyomás nélkül léphetett pályára az MTK ellen. Hamarosan véget ér az NB1-es szezon, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a mezőkövesdiek újra az NB2-re alapozhatnak, de még egy gyors feljutás is benne lehet a pakliban.

Gyakorlatilag a papírforma valósult meg a Mezőkövesd és a Kisvárda kiesésével, bár az Újpest sem állt ettől olyan messze, míg az ősi rivális Ferencvárosnál újabb edzőváltás zajlik Sztankovics hirtelen lelépésével, aki a Szpartak Moszkva edzője lett. A Fradi elárulta, milyen edzőt keres, és a hírek szerint lehetséges, hogy egy Bajnokok Ligáját is nyert sztáredző ül a kispadra. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Mezőkövesd és az MTK más szintet képvisel, amit a közös meccsükön is látni lehetett. Noha Németh Krisztián hamar betalált, legalább annyira későn érkezett az egyenlítés, amire nem tudtak válaszolni a fővárosiak. Nagyon üresen volt a mezőkövesdi játékos, aki nem hibázott, és ezzel elrontotta a bulit.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.