Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Két embert szándékosan ütött el egy férfi Pécsett, őrizetbe vették

Súlyos büntetés várhat arra a férfira, aki szándékosan ütött el két embert Pécs területén, majd őrizetbe vették.

...svg content...Fotó: YouTube/PoliceHungary
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Május 17-én, pénteken arról kapott bejelentést a rendőrség, hogy Pécsett, a Centrum parkoló mellett két társaság között vita alakult ki, majd egy autó két embert is elütött. Egy korábbi nézeteltérés miatt volt feszültség a két társaság között, aminek az lett a vége, hogy egyesek lapátokkal, míg mások macsétével fenyegetőztek.

Ugyan verekedés nem lett a vitából, amikor a macsétés páros távozni akart, az egyik „rivális” fogta magát, és az autójával egyértelműen szándékosan elütötte a járdán a két embert. Még csak nem is fékezett, úgy ütötte el a két haragosát, akik felálltak, majd folytatták a vitát. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A gázoló nem állt le, megfordult, és ismét megpróbálta elütni az apa-fia párost, akik ekkor már kitértek a jármű elől. „A sofőr ezután a parkolóba hajtott, megállt, majd átült az anyósülésre, a vezető oldalra pedig beszállt az egyik társa, és elhajtottak. Ezután a társaság fennmaradó része is elmenekült a helyszínről, az elgázolt férfiakat a mentők kórházba szállították.” – írja a rendőrség.

A rendőrök a gyors hajtóvadászat végén elfogták az autóval menekülő párost, és előállították őket. „A társaság többi, szökésben lévő tagjait is hamar azonosítani tudták a nyomozók, és a délután folyamán a Hungária úti lakásukon el is fogták a gázolós társasághoz köthető, lapáttal felfegyverkezett két férfit.”

A 25 éves gázolót több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt vettek őrizetbe, míg 40 éves társát bűnpártolás okán tartják fogva. „Az esettel kapcsolatban a rendőrök csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt is eljárást indítottak, amelyben összesen öt embert hallgattak ki. A gázoló mellé később beülő férfit, tovább a két, lapáttal fenyegető 37 és 35 éves férfiakat, valamint a kórházból előállított 42 férfit és 21 éves fiát is. A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság mindannyiukat őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásukra.”

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.