Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra már távirányítós autóval is üzent Karácsony Gergelynek, akiről megvan a véleménye. Őt és Gyurcsány Ferencet rémálomnak tartja, és úgy látja, maga a rémálom, amit Budapesttel műveltek az elmúlt években. Emiatt is gondolja azt, hogy eljött az idő változtatni, és bizalmat kér a szavazóktól.

Szentkirályi Budapesten született, jelenleg is a fővárosban él, így mélyebb is a kötődése a városhoz, mint Karácsonynak. Legutóbb az is téma volt, hogy a főváros vezetőjének még mindig nincs jogosítványa, így aligha tudná felmérni reális szinten a helyzetet a hatalmas forgalomban, miközben sok ezren napi szinten élik ezt át. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Blikk feltette a kérdést a Fidesz jelöltjének, szerinte mi lehetett Karácsony 2019-es választási sikerének titka. „Én most már inkább azon dolgozom, hogy a 2024-es sikernek fejtsem meg a titkát, és szerintem ennek a titka a sok munka, a belerakott energia és a belerakott szív. Azt gondolom, Karácsony Gergelynek a budapestiek adtak egy esélyt, de ő gyakorlatilag a választók arcába hazudott. Ha valaki egyszer visszaél a választók bizalmával, az nem érdemel még egy esélyt.” – tette egyértelművé a válaszában Szentkirályi.

A lap arról is kérdezte Szentkirályit, hogyan látja, mi „top bűne” Karácsonynak, amin azonnal változtatna. Szerinte a legnagyobb bűne elsősorban az, hogy magával, a hátán vitte be Gyurcsányt a Városházára, ahol jelenleg az ő vezetésével zajlanak az események, és ezen a lehető leggyorsabban változtatna.

„A történelmi bűne az, hogy bevitte magával, a hátán Gyurcsány Ferencet a fővárosba. Miután lezártuk a Gyurcsány vezette rendkívül kudarcos időszakot, 2019-ben Budapestre újra visszatért a Gyurcsány-korszak. Ott van a BKK igazgatósága élén egy volt Gyurcsány-miniszter, sőt, még Gyurcsány testőrének is találtak állást. Azon sem lepődnék meg, ha a fodrászának és a bejárónőjének is valami nagy cég lenne a feneke alatt.”

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.