Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,02 Ft
Euró
394,48 Ft
Font
467,06 Ft
Bitcoin
68,096 $

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra éles kritikái továbbra sem maradnak el Karácsony Gergely irányába. Nem is oly rég távirányítós autóval üzent Budapest főpolgármesterének, de továbbra sem hajlandó vele vitázni, mert szerinte ő csak egy báb, akit más irányít, és pontosan azt teszi, amit mondanak neki, semmivel sem többet.

Szentkirályi egyebek között a köztisztasággal sem elégedett, aminek nem egyszer adott már hangot. Miután még mindig van pár hét a választásokig, újabb témák kerülhetnek elő, kezdve az autók betiltásával, amit Karácsony nagyon tagad, míg Szentkirályi szerint a hangfelvétel több mint beszédes az ügyről. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

„Szerencsére nem álmodok se Karácsony Gergellyel, se Gyurcsány Ferenccel, de az kétségtelen, hogy szerintem rémálom mind a két ember és az, amit most Budapesttel csinálnak.” – mondta a Blikk kérdésére Szentkirályi az interjújában, majd megjegyezte, valóban rémálomnak tartja a két politikust.

Ugyan szerinte Gyurcsány maga a rémálom, vele vitázni, teljesen egyértelműnek tartja, hogy nem Karácsony vezeti a várost, hanem a korábbi miniszterelnök. „Én várnék egy olyan vitát, ahol Gyurcsány Ferenccel lehet beszélgetni, vitatkozni, mert azt gondolom, teljesen egyértelmű, hogy nem Karácsony Gergely az, aki ezt a várost vezeti. Lehet, hogy ő van a kirakatban, de egészen biztos, hogy mögötte Gyurcsány Ferenc áll.”

Ahhoz tudná ezt hasonlítani, hogy Gyurcsány ül a kormánynál, addig Karácsony a hátsó gyermekülésben pislog kifelé. „Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, hogy Gyurcsány ül a kormánynál, Karácsony Gergely meg a hátsó gyerekülésben pislog közben kifelé. Elég csak megnézni, kikkel rakta tele a városházát, akkor mindenkinek összeáll a képlet.”

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.