Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Távirányítós autóval üzent Szentkirályi a jogsi nélküli Karácsonynak a dugóból (videó)

Szentkirályi Alexandra stábja egy újabb frappáns videót rakott össze, szemléltetve a budapesti közlekedési káoszt.

...svg content...Fotó: Instagram/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra kampánya folytatódik, és sorra fogalmazza meg a kritikáit Karácsony Gergellyel szemben. Többek között a köztisztasággal sem elégedett a Fidesz főpolgármester-jelöltje, de más témák kapcsán is megszólalt már, kezdve a tervezett autótömegek kitiltásával, amin sokan felháborodtak.

Karácsony Gergely azt mondja, nem egy autó nélküli Budapestet képzel el, viszont a jelenlegi helyzet a forgalommal egyenesen siralmas a főváros egyes részein. Szentkirályi már úgy fogalmaz, káosz alakult ki a városban, és ez olyasvalami, ami a lehető leggyorsabb megoldásért kiállt, mégsem történik semmi. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

„Közlekedési káosz és autókitiltási-botrány. Ilyen ma Karácsonyék Budapestje, de ő képtelen felfogni, hogy mennyit szenvedünk a dugókban és mihez kezdenének az autósok autó nélkül.” – folytatta a Facebook oldalán Szentkirályi Alexandra, aki szerint úgy nehéz ismerni, átlátni a helyzetet, hogy Karácsonynak még csak jogosítványa sincs.

Ezúttal egy távirányítós autóval prezentálta a helyzetet Szentkirályi Alexandra, háttérben a hosszú, megszokott sorral. „Miért is tudná ezt a főpolgármester, ha jogsija sincs, szolgálati autójával pedig a buszsávban hordja a sofőrje. Tettem még egy próbát, hogy bemutassam: mennyire nem lehet ma haladni Budapesten.”

„Mivel a főpolgármester szeret játszadozni a közlekedőkkel, ezért megmutattam, hogy egy játékautóval is gyorsabban lehet haladni, mint az igaziakkal. Ez elkeserítő. Változást Budapesten!” – tette hozzá a bejegyzésében Szentkirályi.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.