Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

Szentkirályi csak fogja a fejét Karácsony hajós ötlete láttán

Szentkirályi Alexandra nagyon nem elégedett azzal a tervvel, amit a hajókkal tervezhet csinálni Karácsony Gergely Budapesten.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra szerdán többek között egy érdekes hangfelvétellel is jelentkezett az autók egy részének kitiltása kapcsán Budapestről. Előtte hangsúlyozta, Gyurcsány Ferenc, akit a főváros irányítójának nevez Karácsony Gergely helyett, szándékosan hagyja piszokban az utcákat, amiből szintén elege van.

A levegő minősége is szóba került, amivel ugyancsak gondok vannak, és Szentkirályi szerint Karácsony tehető felelőssé azért, hogy az elmúlt 1 évben rosszabbodott a levegő minősége a fővárosban. Most pedig arról beszélt, hogy Budafok-Tétény szintén szenved Karácsonyéktól, és a hajós terv nem valósulhat meg ebben a formában. Soron kívül A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

„Budafok-Tétény is szenved Karácsonyék trehányságától! Karsay Ferenc polgármester igazán szívén viseli a kerület ügyeit, a balos fővárosi vezetés azonban becsapta a helyieket. Karácsony Gergelyék az általunk Budafok belvárosi közlekedés megújítását elkaszálták.” – írta a legújabb posztjában Szentkirályi a Facebook oldalán.

„Most a főpolgármester a nagytétényi Duna-partra akarja parkoltatni a hajókat, megfelelő kikötők, sétányok, parkolók, és bárminemű fejlesztés nélkül. Légből kapott, átgondolatlan ostobaság, amit egy időre, csak a polgármester hathatós tiltakozására volt hajlandó elnapolni a Főpolgármester.” – üzent Szentkirályi Alexandra.

A Fidesz jelöltje többek között Budafok-Téténynek is segíteni akar, teljes vállszélességgel kiállnak mellette. „Már megszokhattuk, minden így megy, amit a Városházán csinálnak. Budafok-Tétény nem kér hamis ígéreteket, nem tűri, ha az arcába hazudnak. Hajrá, 22! Hajrá, Karsay!” – tette egyértelművé.