Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Szomorúság Manchesterben, parádézva nyert az Arsenal Kerkezék ellen

Kerkezék sem találták az ellenszert az Arsenal dinamikája ellen, miközben Manchester egyik fel sem lehet elégedett.

Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egymást váltják a váratlan eredmények a Premier League hetedik fordulójában. Az újonc Luton például idegenen győzte le az Evertont, míg a Crystal Palace a ligakupában elszenvedett vereség után igencsak visszavágott a Manchester Unitednek.

Manchester másik fele sem örülhet, ami nagyon ritka, nem sok példát tudunk felhozni az elmúlt évekből. Most azonban ez a helyzet, mert a Manchester City is kikapott, ráadásul a nem éppen acélos Wolves ellen.

Ugyan a City ezzel a vereséggel is maradt az élen, ami egyúttal az első is volt az idény során, ha a Liverpool legyőzi a Tottenham-ot, Szoboszlai csapata fogja vezetni a bajnokságot. Egy biztos, Guardiola váratlan botlásával még szorosabbá vált az angol bajnokság.

Sokkal inkább amiatt is, mert az Arsenal legyőzte idegenben Kerkezéket, a Bournemouth-ot. Saka már a 17. percben eredményes volt, viszont arra nem számíthattak, hogy a következő két gólt büntetőből szerzik.

Odegaard a 44. percben értékesítette az első büntetőt, míg az eddig sok kritikát kapott Havertz a másodikat az 53-ban, ami jó hatással lehet az önbizalmára. A hosszabbításban is esett egy gól, ami White nevéhez fűződött, a passzt az új szerződést aláírt csapatkapitány adta.