Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Kieséstől menekülő csapat ellen kapott ki a City, döbbenet Manchesterben

Nagyon ritka az olyan pillanat, amikor Manchesterben nincs boldog szurkoló, de most ez a helyzet, mert a Manchester City és a Manchester United is kikapott az angol bajnokság hetedik fordulójában.

Fotó: EPA/Isabel Infantes
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miközben Szoboszlai Dominik a Tottenham elleni rangadón is ott van a kezdőben, történtek érdekes dolgok az eddig lejátszott mérkőzéseken. A Manchester United noha ezen a héten a ligakupában búcsúztatta a Crystal Palace-t, most, a bajnokságban még csak gólt sem tudtak szerezni ellenük.

A Palace parádés találattal gyűjtötte be a 3 pontot, miközben Ten Hag lassan a kirúgás szélére kerülhet. Megkapta azokat a játékosokat, akiket akart, ez már a második szezonja, de a csapat minden eddiginél rosszabbul teljesít. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Manchester másik fel sem boldog, ahol még nagyobb meglepetés született, hiszen a Wolves a forduló előtt közel állt a kiesőzónához, és a keretet tekintve a címvédő B-csapata is sokkal erősebb lenne.

Rodri nélkül nemigazán megy a Citynek, ráadásul De Bruyne felépülése is messze van, illetve Gündogan és Mahrez eligazolt. Ezt most nem bírta el Guardiola csapata, még úgy sem, hogy Haaland végig fent volt. Arra is nagyon ritkán van példa, hogy a City két egymást követő mérkőzésen vereséget szenved, de most ez a helyzet, mert a héten kiestek a Newcastle ellen a ligakupából.

Dias öngóljával már a 13. percben vezetést szerzett a hazai csapat, amire ugyan Álvarez az 58. percben válaszolni tudott, Hicshan pár perccel később beköszönt, és ezzel meg is szerezték a 3 pontot. Ha a Liverpool legyőzi a Tottenhamet, 7 forduló után 1 pontos előnnyel átveszik a vezetést a City ellőtt.

Nem mindennapi, zárás utáni akciót hirdetett az Auchan

A zárás utáni vásárlási lehetőség a törzsvásárlók számára lett meghirdetve.