Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,84 Ft
Euró
379,82 Ft
Font
442,77 Ft
Bitcoin
42,092 $

Szoboszlai ott van a Liverpool kezdőjében a Tottenham elleni csúcsrangadón

Szoboszlai Dominik angliai pályafutása eddigi legfontosabb mérkőzésére készül, és mint az általában lenni szokott, kezdőként.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik szárnyal Angliában, és igen komoly dicséreteket kap, ami nem meglepő. Eddig két gólt rúgott a Liverpool színeiben, mindkettő bombagól volt, amik láttán sorra kapta a dicséreteket, más nagy sztároktól is.

A meccs embereként hangolhatott a Tottenham elleni csúcsrangadóra, és a felvezetőműsorokban is sokat beszélnek róla, szerte a világon. Nagyon tapad hozzá a labda, jól érzi magát, minden adott ahhoz, hogy világsztárrá váljon. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Az is sokat elmond, hogy a legutóbbi gólját pillanatok alatt milliók nézték meg. Az elmúlt időszak egyik legszebb találata volt, és nem is lehetett kérdés, hogy ott lesz a kezdőben az eddigi legfontosabb mérkőzésén a Tottenham ellen.

Klopp rendre végig a pályán tartja Szoboszlait, mert nagyon nagy szüksége van rá. Dominik uralja a középpályát, a védekezésben is sokat segít, és valahogyan mentálisan is erősebbek a többiek általa.

Alább a Liverpool kezdőjét nézhetjük meg, ami erősnek mondható, de a Tottenham is acélos, biztosak lehetünk abban, hogy ez egy igen szoros és talán a drámákat sem mellőző meccs lesz szombat este.